Bij deze restaurants scoor je de beste burger op het eiland

  • Home
  • Bij deze restaurants scoor je de beste burger op het eiland

Een kater. Hoe erg we het ook verafschuwen; het is onvermijdelijk op het party eiland Ibiza. En soms zijn er van die dagen waarop het lijkt alsof die vreselijke kater echt nooit overgaat.  Gatver. De truc om die rot kater zo snel mogelijk te verhelpen is voor mij nog altijd veel en vooral vet eten, wat de alcohol als het ware absorbeert. Want geloof me, een quinoa salade simply doens’t do the trick. Om zo snel mogelijk van je brakke gevoel af te komen kan je naar mijn mening, en ik weet dat helaas als inmiddels kater-expert, nog altijd het beste kiezen voor een hamburger. Daarom speciaal voor alle hungover party people, hier een selectie van restaurants op Ibiza waar jij de allerbeste burger kan scoren. Bye bye hangover!

 

RONA’S DELI, PLAYA D’EN BOSSA

Alle gymjunkies en health freaks op het eiland kunnen het beste naar Rona’s Deli gaan in Playa d’en Bossa om daar een gezondere hamburger te eten. Hier heb je namelijk speciale eiwit broodjes en zoete aardappel friet. Hallo guilt-free cheatmeal.

 

IBIZA SURF & LOUNGE, SAN ANTONIO

Bij deze gave lounge bar in San Antonio serveren ze super lekkere hamburgers die gegarandeerd jou kater zullen verzachten. Als je je goed genoeg voelt, kan je hier zelfs gaan surfen op hun eigen golfsimulator. Verbrand je ook gelijk weer de calorieën die je hebt gegeten en het is nog leuk ook! Winning.   

 

STEAK N SHAKE, PLAYA D’EN BOSSA

Uhm, ben je wel echt op Ibiza geweest als je niet in de vroege ochtend uurtjes door Playa d’en Bossa bent gekropen op zoek naar Steak N Shake? Juist ja, dat dacht ik al. Ik denk dat ik nog nooit in mijn leven zo een mega lekkere hamburger heb gegeten als hier. Wel moet ik erbij vermelden dat ik toen alles behalve nuchter was. Oops.

 

BROOKLYN BURGER, IBIZA TOWN

Als de Amerikanen een ding goed kunnen, dan is het het bereiden van een broodje hamburger. Het verbaast me dan ook niet dat Brooklyn Burger, afkomstig uit New York, één van de populairste hotspots in Ibiza Stad is om een goede burger te eten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *