Bezienswaardig op Ibiza

  • Home
  • Bezienswaardig op Ibiza

eivissa_medieval_IMG_0366IBIZA – In de hoofdstad van Ibiza, Ibiza stad genoemd, vindt de bezoeker binnen het Renaissance ommuurde domein de Santo Domingo kerk, de typische woningen van de bewoners, de kathedraal, het Archeologisch Museum, het kasteel, het Modern Art Museum van Ibiza en de necropolis Punica del Puig des Molins.

Sant Josep de sa Talaia herbergt een groot deel van de geschiedenis van het eiland. De kerken van Sant Jordi en Sant Francesc de s’Estany, de torens van des Carregador en ses Portes, de Fenicische stad Sa Caleta-die is uitgeroepen tot Wereld Erfgoed object, de parochie van Sant Josep, de Torre del Pirata of d ‘es Savinar, de Punische-Romeinse landelijke nederzetting van Ses Países de Cala d’Hort en de torens van Comte of d’en Rovira.

De kerk van Sant Agusti en de parochie van es Cubells zijn ook een must. In de omgeving van Sant Antoni de Portmany, kunnen toeristen een bezoek brengen aan de kerk van Sant Rafel, de ondergrondse kapel van Santa Agnès ‘, de Cova des vi of ses Fontenelles, d’en Lluc torens, de kerken van Sant Antoni en Sant Mateu en kleine kapel Buscatell’s.

In Sant Joan de Labritja, kunnen bezoekers de collectie van unieke landelijke stijl gebouwen in Balafia genieten, de kerken van Sant Miquel en Sant Llorenç, de Portinatx toren, de kerken van Sant Joan en Sant Vicent en de Punische heiligdom van es Culleram.

In Santa Eulària des Riu, kunnen toeristen naar ses Feixes naast het centrum van Jezus, de kerk van Puig d’en Valls en de Puig de Missa in Santa Eulària, waar het Barrau Museum en het etnologische Museum naast de kerk te vinden zijn. Op het gebied van Sant Carles, kan je een bezoek brengen aan de kerk en d’en Valls toren, in de buurt van de Pou d’es Lleó.

Santa Gertrudis de Fruitera zal bezoekers aangenaam verrassen door de extreme schoonheid van de kerk, gelegen aan een plein vol met terrassen.

De Can Marca Caves (grotten) zijn te vinden in het noorden van het eiland in de haven van Sant Miquel. Deze grotten zijn één van de belangrijkste attracties op het eiland Ibiza dankzij zijn oude geologische vormen, zijn watervallen en kanalen van de wateren die zijn teruggevonden en laat de bezoekers van de idyllische natuurlijke omgeving te genieten.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *