Bewaking platteland

  • Home
  • Bewaking platteland

ibiza-beveiliging-plattelandIBIZA – De Guardia Civil op de Balearen heeft een speciaal team van het vasteland uitgenodigd, ROCA (Equipos de lucha contra el Robo en el Campo), om de criminaliteit op het platteland te bestrijden. Het team monitort gebieden die afgelegen zijn.

Het team zal een aantal dagen op Ibiza verblijven en adviezen geven aan burgers en politie, maar ook een aantal lezingen geven. Deze vinden plaats op 18 november in Sant Antoni om 18.00 uur en 20.00 en in Sant Joan op de 19e om 11.00 uur in het stadhuis. Vanuit het kantoor van de Guardia Civil op de Balearen liet een woordvoerder gisteren weten dat deze bijeenkomsten zijn gericht op alle betrokkenen in de wereld van de landbouw en veeteelt, of zij die op een andere manier bij het platteland betrokken zijn. De Guardia Civil is voornemens om een directe communicatie te onderhouden met alle betrokkenen om op een meer effectieve manier alle misdrijven die van invloed kunnen zijn op deze mensen te voorkomen en geeft tips om de veiligheid te verbeteren.

De nieuwe speciale teams hebben de taak de veiligheid van landbouwbedrijven te verhogen en snel en doeltreffend te communiceren met slachtoffers van criminaliteit op het platteland. In heel Spanje zal naar verwachting een totaal van 55 teams met in totaal 275 agenten van de Guardia Civil in actie komen die uitsluitend gewijd zijn aan deze taken.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *