Bestuurder busje gewond bij brand

  • Home
  • Bestuurder busje gewond bij brand

busje-brandSAN JORDI – De bestuurder van een busje geladen met licht ontvlambare verf heeft brandwonden opgelopen toen plotseling zijn busje in brand vloog. Het busje is geheel in vlammen opgegaan.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Een exploitant die wegmarkeringen schildert op de wegen rondom San Jose heeft brandwonden opgelopen van verschillende gradaties toen zijn busje vlam vatte ope een rotonde bij San Jordi vannacht om 3 uur. Op de rotonde bij Sa Carroca vatte zijn wagen vlam.

De hulpdiensten hebben de man met spoed naar het ziekenhuis Can Mises gebracht waar hij aan zijn brandwonden geholpen zal worden. Later zal worden beslist of de man moet worden overgevlogen naar het brandwondencentrum in Valencia.

De hulpdiensten rukten met groot materieel uit om het voertuig te blussen. Dit bleek een lastige klus omdat de wagen vol stond met licht ontvlambare verf. Bovendien ontploften een aantal verfblikken door de enorme hitte die ontstond bij de brand. Na ongeveer een uur had de brandweer de zaak pas onder controle. Het asfalt heeft ter plaatse flinke schade opgelopen en zal moeten worden hersteld.
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *