Beste sunset op Ibiza: Las Salinas

  • Home
  • Beste sunset op Ibiza: Las Salinas

Natuurlijk zijn er heel veel mooie plekjes op Ibiza om de zonsondergang te bekijken, maar de redactie van Ibiza Vandaag mocht haar favoriet kiezen. En met de schitterende natuur op het eiland was het een moeilijke keuze, maar uiteindelijk is Las Salinas onze winnaar.

Bij Las Salinas kan je de prachtige zonsondergang bekijken die reflecteert in het water. De schitterende kleuren van de lucht worden oranje en roze en reflecteren in het water van de zoutvelden. Het is een super mooi uitzicht en perfect voor alle lovers onder ons, want op dit plekje wordt je automatisch overweldigd met een ongekend liefdesgevoel.

Wanneer je dit ziet moet je echt even stoppen om het allemaal in je op te nemen. Veel mensen gaan hier ’s avonds ook wandelen of fietsen om de zonsondergang te bekijken.

Tip van de redactie : Net voorbij de oude kerk van San Francisco, vind je twee uitkijkpunten perfect om de sunset te bekijken. Als de zon bijna onder is, zie je hier ook veel wilde vogels zoals de mooie Flamingos tijdens Augustus en September.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *