Bescherm je tatoeage

  • Home
  • Bescherm je tatoeage

tattoomedIBIZA – Als je straks in de zinderende hitte op het strand ligt op Ibiza, denk je dan wel aan je kostbare tatoeages? De zon vervaagt namelijk de inkt en maakt de kleuren dof.

Mensen geven kapitalen uit aan de mooiste kunstwerken op hun lijf en vervolgens stellen ze deze kunstwerken bloot aan de grootste vijand voor de inkt, zonlicht. Tatoeages zullen door het effect van UV straling lichter en doffer worden en de zwarte lijnen van het tatoeage verkleuren sneller richting grijs/groen. Er is echter een product op de markt wat je tegen al deze onheil kan beschermen zodat je straks gewoon onbezorgd op het strand op Ibiza kunt liggen.

TattooMed ontwikkelde een speciale lijn met zonnebrandproducten voor mensen met een tatoeage. De producten beschermen je tegen UVA en UVB straling en zorgen er bovendien voor dat je huis ook zacht blijft. Er is keuze tussen een bescherming met factor 25 en factor 50. En ook als je na een lange dag op het strand thuis fris gedoucht hebt en je huid met tatoeage in conditie wilt houden, dan heeft TattooMed een eigen aftersun in haar lijn.

Verkrijgbaar op hun website: www.tattoomed.nl

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *