Ben jij een getalenteerde dj?

  • Home
  • Ben jij een getalenteerde dj?

emerging-logoIBIZA-STAD – Is het jouw droom om op Ibiza voor een enthousiaste menigte jouw muziek te draaien en hen een geweldige mix voor te schotelen. Dat is dit jouw kans! Emerging Ibiza is op zoek naar DJ-talent. Jouw top-mix kan je doorbraak naar eeuwige roem op dit spannende vakantie-eiland zijn!


Wat moet je doen? Maak een mix van 30 minuten en upload die naar de Mixcloud-account van Emerging Ibiza. De winnaar draait om te beginnen als special guest op het Emerging Ibiza Discovery Festival op 31 mei a.s. Daarnaast zijn er de komende zomer andere optredens in o.m. Ushuaia en Sankey’s. Ook draait de winnaar op het slotfeest van Emerging Ibiza in september en krijgt de DJ/producer een jaar lang een contract bij een gerenommeerd managementsbureau. Natuurlijk worden reis- en verblijfskosten voor de winnende DJ/producer volledig betaald.

De inzendingen worden beoordeeld door een deskundige jury. Die bestaat uit mensen uit het management van Ibiza-clubs, club-promotors en IMS-oprichters Danny Whitle en Ben Turner. De beste mixen worden geplaatst op een speciale Mixcloud-account, waarna vervolgens het publiek op Social Media gaat stemmen voor de absoluut beste mix.
Meer informatie lees je op www.emergingibiza.com. Daar staat ook de instructie hoe je jouw mix kunt uploaden!

emerging-experts

[Tekst: Eddy Jansen, www.jansenmedia.nl]

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *