Beloning van 11.000 euro voor informatie over moordenaar die mogelijk op Ibiza is

  • Home
  • Beloning van 11.000 euro voor informatie over moordenaar die mogelijk op Ibiza is

De politie van Essex biedt een beloning van 10.000 pond (11.295 euro) aan iedereen die wat informatie kan geven over de verblijfplaats van Bradley Bundell, 18, die wordt beschuldigd van de moord op John Portage, 34.

John is op 5 augustus 2017 doodgeschoten bij een BP-benzinestation in Chelmsford. De agenten verdenken de verdachte ervan dat hij na de moord naar Ibiza is gevlogen, waar hij vermoedelijk nog steeds verblijft.

John Portage werd in zijn borst geschoten na een gevecht in de vroege uren van 5 augustus vorig jaar. Kort daarna stierf de 34-jarige man aan zijn verwondingen in het ziekenhuis.

Er wordt nu pas zo uitgebreid naar Bradley Bundell gezocht, omdat de politie van Essex heel lang een andere (16-jarige) verdachte op het oog was. Sinds kort blijkt de verdachte minderjarige toch niet schuldig aan de moord.

Detectives zijn nog steeds geïnteresseerd in het vinden van Bradley Bundell in verband met de moord op John Portage. Zij zijn van mening dat Bradley Bundell eventueel Ibiza zou gebruiken als schuilplaats, alleen weten zij niet waar.

Iedereen die meer weet over de verblijfplaats van Bradley Blundell kan – geheel anoniem en vertrouwelijk -een beveiligingsinstantie in Spanje of Crimestoppers bellen op 0800 555 111.

Weet jij meer? Dan weet je dus wat je moet doen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *