Baby uit auto gered

  • Home
  • Baby uit auto gered
mercedes-baby-ruit
Foto: Diario de Ibiza

IBIZA – Een één maand oude baby die per ongeluk opgesloten in een auto gisteren nadat de deuren automatisch vergrendeld werden, is gered door een lokale bouwvakker.

De man wist een ruit kapot te slaan om zodoende de baby te kunnen bevrijden. Het incident vond plaats om ongeveer 12:00 uur gisteren in de Calle Balears toen de moeder het voertuig verliet met de sleutels nog in het contact. Inmiddels waren de deuren wel automatisch vergrendeld. De baby van een maand auto zat vastgegespt in een speciaal zitje op de voorstoel van de wagen.

De moeder wat meteen in paniek denkend aan de intense hitte in het voertuig en probeerde tevergeefs met een moersleutel de achterruit kapot te slaan.  Verschillende mensen hoorde de noodlijdende kreten van de vrouw en veel belden de hulpdiensten. Binnen enkele minuten kwam er een werknemer van een nabijgelegen bouwplaats met een houweel, die de achterruit van de Mercedes wel met succes kapot kreeg. Hij bevrijdde de baby en hield aan het incident een paar kleine schaafwonden over.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *