Auto Visser in Murcia aangetroffen

  • Home
  • Auto Visser in Murcia aangetroffen

visser-vermistDe Spaanse politie heeft de zwarte Fiat Panda die volleybalster Ingrid Visser en haar partner Lodewijk Severein hadden gehuurd, vandaag in de stad Murcia teruggevonden. De volleybal recordinternational Visser en Severein worden sinds vorige week vermist. Ze zijn voor het laatste gezien in de stad in het zuidoosten van Spanje.

De wagen, die de twee op de luchthaven van Alicante hadden gehuurd, was afgesloten en op de juiste manier geparkeerd op de Avenida Juan Carlos I in Murcia. Hij werd aangetroffen door een van de speciale eenheden die na de verdwijning zijn ingesteld. Het voertuig is naar een depot van de politie gebracht waar het op sporen wordt onderzocht.

De familie van Visser, die als volleybalster in Murcia heeft gespeeld, riep dinsdag alle Spanjaarden op te helpen. Er is een website en een Twitteraccount opgezet waarop alle informatie zal worden gedeeld en mensen informatie kwijt kunnen.

Dat heeft de familie dinsdag op een persconferentie in Spanje bekendgemaakt. De informatie is te lezen op www.ingridenlodewijk.com en op het twitteraccount @ingridlodewijk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *