Auto huren op Ibiza

  • Home
  • Auto huren op Ibiza
autoverkoopIBIZA – Op Ibiza kan je eigenlijk niet zonder auto. En als je niet met de auto naar het eiland komt dan ben je op een verhuurder aangewezen. Wil je een auto huren op Ibiza?

Dan ben je bij Ibizavandaag op het juiste adres. Ibizavandaag autoverhuur biedt je een enorme keus voor uitstekende prijzen. Maar niet alleen de prijs is natuurlijk belangrijk als je een auto huurt, ook de betrouwbaarheid is natuurlijk belangrijk.

Als je al eens op Ibiza bent geweest dan weet je vast hoe druk het in de zomer is bij de verhuurkantoren op de luchthaven. En niets is vervelender als je bij aankomst nog eens een uur of soms zelfs langer in de rij moet staan bij het verhuurkantoor als je vakantie is begonnen op Ibiza. En er zijn ook verhuurders die een “airport” service bieden en je vervolgens 40 minuten in een snikhete bus laten zitten voor je bij je huurauto bent. Niets van dat alles bij Ibizavandaag autoverhuur!

Autoverhuur op Ibiza via Ibizavandaag werkt zo:

  • Direct bij aankomst op de luchthaven naar de balie op de parking. Handtekening, sleutels mee en rijden.
  • Je krijgt de auto mee met een volle tank, geen vreemde afschrijvingen op je creditcard bij thuiskomst.
  • Afkoop van het eigen risico? Geen enkel probleem.
  • Extra korting als je 30 dagen voor je boeking betaalt.
  • Bij vertrek kan je de auto op de luchthaven achterlaten.
  • We staan je indien gewenst gewoon in het Nederlands te woord.
  • Levering van de auto, motor of scooter bij je villa is ook mogelijk.

De aangeboden huurauto’s worden geleverd door een (familie)bedrijf wat al sinds 1958 in de branche actief is op het eiland en een uitstekende reputatie kent. De keuze is enorm, er zijn auto’s beschikbaar in elke gewenste klasse.

Om een auto te huren op Ibiza via Ibizavandaag klik je op de link hieronder en dan kom je op ons online reserveringssysteem. Je kiest de gewenste huurperiode en of je de auto vanaf de luchthaven wilt meenemen. Je kunt de auto ook zelf ophalen op één van de twee kantoren op Ibiza: Playa den Bossa of in San Antonio (het hoofdkantoor). Zodra je alles hebt ingevuld, zie je meteen de beschikbaarheid en de prijs. Zonder verborgen kosten.

En hadden we al gezegd dat we een Nederlandse werknemer hebben die je gewoon in je eigen taal te woord staat?

Ibizavandaagautoverhuur.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *