Atzaro Lente Festival 2018

  • Home
  • Atzaro Lente Festival 2018

Atzaro’s jaarlijkse Lente Festival, beter bekend als het Festival de la Primavera, keert aanstaande zondag 25 maart terug naar het prachtige boetiek hotel. Vanaf 12 uur ’s middags zullen we hier de lente zonnestralen en de eerste aanwijzingen van zomer op Ibiza verwelkomen.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN?

Voor performance & entertainment kan je het beste bij het zwembad blijven hangen. Bij de ‘Main Pool Area’ zullen namelijk heel de dag dansers en artiesten optreden.

Als je meer zin hebt om te relaxen, met natuurlijk een lekker drankje in je hand, dan moet je naar de ‘Chill Out Area” gaan. Hier zal een DJ line-up samengesteld uit de eilandfavorieten jou heel de middag voorzien van relaxte Balearen beats.

Ook kan je natuurlijk op ontdekkingstocht gaan bij de markt van het Lente Festival. Meer dan 30 kraampjes verkopen hier o.a. kleren, sieraden en cosmetica. Ook kunnen de kinderen zich vermaken met face painting of een art workshop.

En alle foodies zullen zich ook helemaal thuis voelen op Atzaro’s Lente Festival, aangezien er heel de dag etenskraampjes zullen zijn die overheerlijke salades, pasta’s, vis, vlees, en vegetarische en vega gerechten serveren.

Toegang

Toegang tot het festival kost 20 euro, waarvan je 15 euro kan besteden aan drank en eten. De rest van het geld gaat naar lokale goede doelen.

Dus voor de gene die zondag nog geen plan hebben, zorg dan dat je naar het Atzaro hotel komt voor een dag vol fun en entertainment.

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *