15 C
Ibiza Town

Atzaro, een oase op Ibiza

Moet lezen

Verandering van weer

Ibiza in de groei

Unesco en Ibiza

Ses Salinas

Atzaro IbizaAgricultura, een vakantie op het platteland.

Ibiza kent verschillende resorts die doorgaan als agricultura. En zoals de term platteland doet vermoeden, is het absolute tegendeel waar. Een vakantie op een agricultura is het toonbeeld van luxe en comfort. Wij bekeken de grootste en meeste bekendste, maar misschien ook wel de meest luxe: Atzaro.

Inderdaad midden op het platteland vind je in het heuvelachtige gebied tussen San Joan en Santa Eularia na het volgen van de gele bewegwijzering dit vakantie resort. De ruim opgezette parking biedt voldoende plaats, ook als er een event wordt gehouden bij Atzaro. Door een enorme toegangspoort betreden we het terrein waar we over loopbruggetjes naar binnen komen. De kunstmatige kikkers kwaken ons een welkom.

Maarliefst 21 luxe kamers telt dit resort, wat vol staat met bedouin tenten en overal waar je kijkt staan prachtige beelden en buddhas. Het hoofdgebouw is een 300 jaar oude finca die is omgeven met fruitbomen. Al lopend kan je zo de sinaasappels plukken. De ruim beplante tuinen op het complex staan vol met lavendel, jasmijn, rozemarijn en geraniums.

Er is een overvloed aan ruimtes waar je Spa behandelingen kunt ondergaan, massages kunt ervaren of gewoon kunt relaxen. Het park huisvest daarnaast ook nog eens wat luxe winkels en een aantal restaurants.

Het resort Atzaro heeft traditioneel een lang seizoen en start eind maart met de ontvangst van de eerste gasten, terwijl de laatste pas half oktober weer vertrekken.

Voor wiens budget het toelaat is Atzaro één van de beste plekken op het eiland Ibiza.

De website: www.atzaro.com

 SPECIAL: een foto reportage van Atzaro

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!