Armin ook in 2013 in Privilege te beluisteren

  • Home
  • Armin ook in 2013 in Privilege te beluisteren

armin-van-buurenDe Nederlandse top DJ en producer Armin van Buuren heeft aangekondigd zijn wekelijkse residency in club Privilege op Ibiza voor de zomer van 2013 te verlengen. Van 17 juni tot en met 23 september kunnen liefhebbers van trance muziek weer iedere maandag bezoeken brengen aan de Privilege.

Wederom heeft Armin gekozen voor de titel A State of Trance night in de grootste club van de wereld, Privilege. De 14 Ibiza nachten zijn onderdeel van ‘The Expedition’ tour, die met de spectaculaire show en indrukwekkende line-ups duizenden mensen naar het wereldberoemde party-eiland weten te trekken.

Gisteravond kondigde de nummer één DJ van de wereld tijdens de A State of Trance radioshow zijn plannen voor de aanstaande zomer aan. Na het succesvolle zomerseizoen van vorig jaar, met 14 uitverkochte A State of Trance nights in Privilege, was Armin van Buuren meer dan blij om zijn evenementen wederom in de legendarische club te hosten. Naast Armin van Buuren zal de line-up van de Ibiza avonden nog vele andere supersterren en aanstormende talenten uit de dance scene bieden. De line-up zal binnenkort worden onthuld.

Voor meer informatie, check www.astateoftrance.com.

Beelden van Privilege zijn te vinden in de Music video:

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *