Appartement op Ibiza?

  • Home
  • Appartement op Ibiza?

appartement-ibizaOp Ibiza is er geheel volgens gebruik in de nazomer veel vraag naar appartementen op het eiland. Want na de vakantie blijft het kriebelen en wat is er nou fijner als een eigen stekje op het eiland…

Omdat er op Ibiza voornamelijk in het hoogseizoen veel te doen is, is het beschikbare onroerend goed ook in die tijd grotendeels bezet. Een kans voor mensen die niet aan het seizoen gebonden zijn. Want appartementen die in de zomer  worden aangeboden voor 1000 euro per week, gaan in de winterperiode makkelijk van hand tot hand voor een bedrag van 750 euro per maand. En dat maakt het een stuk interessanter om Ibiza te bezoeken zonder dat je op zoek moet naar een verhuurder of een hotelkamer.

Er wordt op Ibiza eigenlijk maar in twee seizoenen gedacht en dat is zomer of winter. De spreekwoordelijke winter loopt hier van oktober tot april; precies de periode waarin appartementen goedkoop worden aangeboden.

Mochten je gedachten nu op hol zijn geslagen, bedenk dat wel dat wanneer je een appartement voor langere tijd huurt, er nog wel bijkomende kosten zijn zoals:

– satelliet abonnement voor Nederlandse televisie
– telefoonkosten (internet aansluiting)
– elektriciteit
– mogelijke servicekosten

Maar als al je zaakjes geregeld zijn staat niets je meer in de weg om te genieten van een geweldige “winter” op Ibiza!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *