Apotheek medewerker steelt medicijnen

  • Home
  • Apotheek medewerker steelt medicijnen

farmacia-ibizaAgenten van de gerechtelijke politie van het bureau Ibiza hebben afgelopen vrijdag een medewerker van een apotheek uit de stad aangehouden op verdenking van diefstal en handel in gestolen medicijnen.

De politie kwam de 42 jarige V.C.C. op het spoor na een tip van een burger. Nadat de politie vast had gesteld om wie het precies ging, hebben zij zich in burger opgesteld in de buurt van de auto van de man en afgewacht tot hij klaar was met werken. Bij de aanhouding van de man trof de politie bij het doorzoeken van zijn voertuig een zak met medicijnen aan onder de bestuurdersstoel.

Alle medicijnen waren zogenaamde recept medicijnen die alleen door een dokter mogen worden voorgeschreven. Onder de in beslag genomen medicijnen vond de politie onder andere Viagra, Efedrine en Ciclofalinas. Het laatste middel wordt in de handel in cocaïne gebruikt als versnijdingsmiddel. Daarnaast zijn er kalmeringsmiddelen en slaappillen aangetroffen die allemaal bedoeld waren op de zwarte markt te verkopen. De aangehouden man zal zich voor de rechter moeten verantwoorden en is in verzekering gesteld.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *