15.4 C
Ibiza Town

Aoki gaat voor de woensdag bij Pacha

Moet lezen

StevePacha-feature-739x299Ibiza stad – De oudste en meest gerespecteerde club van Ibiza, Pacha, heeft aangekondigd dat de woensdagavonden in het seizoen verzorgd zullen worden door Steve Aoki. Hij zal 18 woensdagen aan één stuk organisator zijn in de club in Ibiza stad.

Het eerste optreden van Aoki staat al gepland op woensdag 28 mei. Daarna is het iedere week prijs tot 24 september. Groot nieuws is het als één van de grootste namen uit de EDM scene zijn naam verbindt aan 18 woensdagavonden waarvan hij er op 16 zelf de hoofdact zal zijn. Met de komst van Aoki zullen uiteraard in zijn kielzog vele grote namen uit de scene volgen. De paar keer dat Steve vorig jaar in Pacha stond trok hij al een aantal internationale talenten met zich mee en dat zal dit seizoen al niet anders gaan, zo is de verwachting.

Steve Aoki is uitgegroeid tot een van de grootste attracties op in internationale clubcircuit van de afgelopen jaren, al was het maar om zijn taartgooi acties, champagne knallers en andere fratsen gedurende zijn set. Pacha belooft dat het een knettergekke boel gaat worden op de woensdag en er zijn hele, hele grote namen die hun medewerking al hebben toegezegd. Maar om de spanning er goed in te houden, zwijgt Pacha vooralsnog over de line-ups.

Met de invulling van een veste plek voor Aoki bewijst Pacha eens te meer dat zij altijd trendsetter zullen zijn en eigenlijk altijd in beweging zijn. Zelf zijn ze erg trots op deze aankondiging en zeggen bij monde van de musical director Steve Hulme, “We zijn in de wolken met deze ondertekening. Als we een voetbalclub zouden zijn dan zouden we een Ronaldo gekocht hebben met de komst van Solomun en dit jaar hebben we met Aoki een ware Messi ingelijfd in de club.”

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel