ANTS bevestigd mega dikke line-up

  • Home
  • ANTS bevestigd mega dikke line-up

Voor het zesde jaar op een rij zal het techno team van ANTS deze zomer op de zaterdag terugkeren naar Ushuaïa. Elk weekend van 19 mei tot en met 29 september kan je hier komen dansen op kwaliteit techno muziek.

Dit jaar zal het nieuwe thema, Hack The System, de beste techno en tech house DJs bij elkaar brengen. Door mega namen uit de scene te combineren met de ANTS residents, zal dit naar verwachting het beste partyseizoen voor ANTS en Ushuaïa tot nu toe worden.

Alle DJs die ook dit jaar weer terugkeren naar het mega populaire party hotel in Playa d’en Bossa zijn de ANTS residents: Andrea Oliva, Joris Voorn, Davide Squillace, Francisco Allendes, Maya Jane Coles en Kölsch Zij zullen samen zo’n goede basis aan unieke elektronische sounds creëren, dat ieder bezoekje aan ANTS gegarandeerd onvergetelijk za worden.

Maar behalve terugkerende DJs, zullen er dit jaar natuurlijk ook nieuwe talenten achter de DJ booth verschijnen. Maar maak je maar geen zorgen, want met namen zoals Apollonia, Dj Sneak, Adam Beyer, Luciano, Richie Hawtin en Groove Anada zal dit heus geen amateuristisch feestje worden.

De nieuwe gezichten van ANTS in 2018 zijn onder andere: Solardo, Richy Ahmed, Camelphat, wAFF, Steve Lawler, Lauren Lane, Gorcon City en Eli & Fur. En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, heeft ANTS bevestigd dat er nog veel meer DJs op de party zullen draaien.

ANTS is van een kleinschalig feestje uitgegroeid tot één van de beste en meest bekende dag-tot-nacht feesten in Europa. Door haar heerlijke zwembad en cocktailvibes overdag, en spectaculaire licht- en geluidsshow ’s avonds, blijkt het ANTS feest de ultieme clubervaring voor elke feestganger.

En met zo’n mega dikke line-up, weet je natuurlijk dat je elke zaterdag op Ushuaïa te vinden zal zijn. En het fijne is, dat je na ANTS alleen maar de straat over hoeft te steken om door te feesten. Hier zal Black Coffee namelijk op je staan wachten om door te dansen in Hï Ibiza.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *