ANTS 18 weken lang op Ushuaïa

  • Home
  • ANTS 18 weken lang op Ushuaïa

ANTS heeft al haar dubbele opening party op zaterdag 19 mei en zaterdag 26 mei aangekondigd, waarmee ook gelijk het seizoen van Ushuaïa Ibiza officieel van start zal gaan. Het techno label laat er dit jaar dan ook zeker geen gras over groeien. Want waarom zou je één opening party hebben, als je er ook twee kan organiseren?

Na de opening, zal ANTS deze zomer elke zaterdag op Ushuaïa plaatsvinden tot de closing party op 29 september. Dat zijn maar liefst 18 weken op een rij! Het maakt niet uit wanneer je deze zomer naar Ibiza komt, je hebt dus geen excuus om dit legendarische techno feestje te missen.

Aangezien ANTS één van de koplopers van de feesten op Ibiza is, kan je kwaliteit underground geluiden van house en techno verwachten. Het begint allemaal in het gezellige middagzonnetje en het feest gaat hier tot middernacht door, want een ANTS event tot een geweldige clubervaring maakt.

Tijdens het feesten op Ushuaïa zal je betoverd worden door de fenomenale productie die komt kijken bij een ANTS feest. Een fantastisch geluidssysteem in combinatie met een spectaculaire licht en laser show. Wedden dat jij hier elke week terug komt?

Eén van de mooiste dingen aan ’s middags feesten op Ushuaïa is dat je ’s avonds in één keer door kan gaan naar Hï Ibiza waar Black Coffee op de zaterdag avond resident is. Aangezien de twee Alocaties zo dicht bij elkaar zijn, ze bevinden zich letterlijk tegenover elkaar, is dit een mooie kans om gelijk twee plaatsen van je Ibiza-to-do list af te strepen!

We moeten nog even wachten tot de volledige line-ups van aanstaand seizoen bekend zijn. Wel weten we natuurlijk wel al wie er mogen komen draaien tijdens de opening parties, en dat is zeker niet niks! Met onder andere Adam Beyer, Maya Jane Cole en Richie Hawtin kan het niet anders dan sensationeel worden.

Dus maak je borst maar nat want ANTS gaat samen met Ushuaïa er weer 18 weken lang tegen aan deze zomer!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *