16.2 C
Ibiza Town

Amnesia opening 2014 [update]

Moet lezen

opening-amnesia-2014SAN RAFAEL – De nacht van 31 mei 2014 was de nacht waarin de winter veranderde in de zomer in Amnesia. De opening van het seizoen 2014 was een feit.

Update: nieuw foto album toegevoegd

Al sinds jaar en dag is de opening van Amnesia één van de meest gewilde feesten tijdens de openingsweken op Ibiza. En dit jaar was dat al niet anders. Amnesia heeft een status hoog te houden en daarom was de line- up nog innovatiever dan gewoonlijk , deze overtrof alle verwachtingen. Er was een perfecte mix tussen grootheden en namen die je zelden hoort op het eiland. Zeker door de laatste toevoeging hoorden we een nieuw en fris geluid op het eiland. En was het destijds ook niet Cocoon wat met een fris geluid het eiland opkwam?

De knippen van het figuurlijke lint werd overgelaten aan Les Schmitz en Caal Smile , die de eerste platen mochten opzetten in de Main Room. Kölsch volgde hen in het proces van het opwarmen van de dansvloer voordat headliners als Maya Jane Coles en Adam Beyer de club op zijn kop zouden zetten tot in de late uren van de ochtend.

Het volgepakte terras kende deze keer een ongekende reeks van underground artiesten in de dj booth. De Italiaan Luca Donzelli en de Braziliaanse Renato Ratier waren de eersten die hun DJ-kunsten mochten demonstreren en hadden als taak het hongerige publiek op te zwepen naar de komst van Mar-T die de eer had om te draaien in het mystieke uur waarin de zon langzaam opkomt op het terras. Davide Squillace nam het daarna over en voor zover het mogelijk was werd er nog een schepje bovenop gedaan door het meest belovende dj trio ooit Apollonia, bestaande uit Dan Ghenacia , Shonky en Dye Soundorom.
[wppa type=”album” album=”10″][/wppa]

Jonatan FerrerAmnesia PhotoTeam
David Pareja Amnesia PhotoTeam

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel