Amnesia onthult opening party date

  • Home
  • Amnesia onthult opening party date

Hello party people! Maak je maar alvast klaar want één van de allergrootste opening parties van het eiland heeft nu een officiële datum. De opening van het mega bekende Amnesia zal plaatsvinden op zaterdag 19 mei 2018. Over minder dan vier maanden kan jij de sterren van de hemel dansen in deze inmiddels iconische super club.

Zoals wel vaker gebeurd op Ibiza, zal ook dit feest overuren draaien. Dat houdt in dat je aardig wat energie moet hebben, mits je dit feest tot het einde wil volhouden. De Amnesia zal deze zomer voor de 44e keer haar deuren openen. Met de allergrootste DJ’s en unstoppable party vibes, is de club niet meer weg te denken uit Ibiza (en uit heel Europa).

De line up van het opening feest moet nog aangekondigd worden, maar wij weten dat de club alleen oog heeft voor het allergrootste house en techno talent. Vorig jaar stonden er onder andere Marco Carola en Erick Morillo op het programma. Wij zijn heel benieuwd wat de Amnesia dit jaar voor ons in petto heeft. Wij houden in ieder geval de 19e alvast vrij in onze agenda.

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *