All Animals Foundation!

  • Home
  • All Animals Foundation!

Hola! Vandaag waren we bij iets wel heel bijzonders: All-Animals! 

All-Animals is een organisatie die zich het lot aantrekt van de honden op Ibiza. Zij richten zich op het opvangen van hondjes, het verzorgen & liefde geven, en het vinden van een nieuw thuis voor deze lieve beestjes! 

Wij mochten een middagje kijken waar de honden verbleven, en wat hebben ze het heerlijk! We kwamen binnen in het verblijf en alle hondjes waren heel enthousiast! Je zag en merkte gelijk dat de zorg voor deze beestjes enorm goed is! We hebben een hele fijne middag gehad met de eigenaren: Indira, Donald & Juliette! Indira en Donald hebben een mooi samenwerkingsverband met Juliette! Juliette is eigenaresse van het hondenpension Dog space. Ze hebben ons veel verteld over de stichting en hoe ze elkaar hierin hebben gevonden. Ze werken samen aan een betere toekomst voor deze dieren.

Ook zijn ze op dit moment aan het bouwen aan meer verblijven voor de honden, mede dankzij vele donaties!

Deze lieve mensen werken zich in het zweet om een goed leven voor deze hondjes te kunnen krijgen, daar geven wij een hele grote buiging voor! Respect! 

D O N E ER ! 

Je kunt deze stichting natuurlijk helpen door te doneren! & Dat kan via de facebookpagina > https://www.facebook.com/AllAnimalsIbiza/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *