Aiyanna en Amante: ben jij hier al geweest?

  • Home
  • Aiyanna en Amante: ben jij hier al geweest?

Verwen jezelf en je smaakpupillen, want deze twee toptenten gaan deze week open.

Het mooie beachrestaurant, Aiyanna Ibiza, start haar seizoen met een Beach Food Festival op 28 april. Deze zaterdag zullen er negen verschillende internationale eettentjes op dit schitterende strand te vinden zijn.

Ga naar het adembenemede Cala Nova srand, waar je tussen 13.00 – 20.00 gerechten van over heel de wereld kan proeven. Denk aan een Aziatische, Caribische, Mexicaanse en Indonesische keuken.

Tijdens het food festival op Aiyanna Ibiza zijn er ook kunstkraampjes met handgemaakte items, en kan je genieten van de live muziek.

Het beachrestaurant van Aiyanna is pas één jaar oud en laat gasten vooral kennis maken met de Oost Mediterrane keuken, en gebruikt verse ingrediënten uit eigen tuin.

Ook kan je naar de strandtent gaan voor ochtend yoga lessen, of kan je dit afhuren voor een speciaal evenement of bruiloft.

Maar Aiyanna’s kleine zusje, Amante Beach Club is afgelopen donderdag 19 april 2018 alweer voor het grote publiek open gegaan.

Amante is de perfecte locatie wanneer je even aan alle Ibiza gekte wil ontsnappen en waar je heerlijk tot jezelf kan komen.

Het restaurant bevindt zich op een schitterende klif, in de Sol Den Serra baai. Uiteraard zorgt deze ligging voor een spectaculair en 100% instawaardig uitzicht.

Dus zoek je nog een mooie locatie voor een lange luie beach lunch aan het water? Neem dan eens een kijkje bij Amante.

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *