Agenda Nordic Walking is bekend

  • Home
  • Agenda Nordic Walking is bekend

nordic-walking-ibizaDe gemeente heeft de kalender van Nordic Walking bekend gemaakt. Vanaf nu tot april 2014 zijn er wandelingen gepland.

De eerste Nordic wandeling vindt plaats op 23 november om 16.30 in de namiddag, van Buscastell naar Es Broll en zal vertrekken vanaf de parkeerplaats aan de voorkant van het Sociale Centrum, de tweede van Can Bonet tot Benimussa, aanvang 10.00 uur in de ochtend op 15 december. Kijken we verder naar volgend jaar, op 2 februari wordt er gestart vanaf Plaza de Santa Ines, op 9 maart van Can Coix naar ses Fontanelles, en de laatste op 27 april  aan de kust van San Antonio naar Punta Galera, alle wandelingen beginnen om 10.00 uur. 
Als je mee wilt lopen met het eerste evenement, zorg er dan voor dat je er vroeg bent, zodat je ook nog de Farmers Market kunt bezoeken, die iedere zaterdag in de winter gehouden zal worden op de parkeerplaats van Can Tixedo  vanaf 10.00 in de ochtend en die doorgaat tot 16:00. Veel lokale producten worden daar aangeboden, zoals wijn, honing, olijfolie, jam en conserven, de zeer smakelijke lokale worstjes “butifarra” en “sobrasada” en natuurlijk de traditionele handgemaakte manden. De kunstgalerie naast de bar is normaal gesproken ook een bezoek waard, veel lokale kunstenaars krijgen de kans hun werk bekend te maken bij het ??grote publiek. De markt is een bezoek waard, zelfs als je niet deelneemt aan de Nordic Walk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *