13.9 C
Ibiza Town

AEMET voorziet stormen en veel regen

Moet lezen

palmboom-stormHet nationaal meteorologisch centrum AEMET voorspelt vanaf donderdag slecht tot zeer slecht weer voor Ibiza. De temperatuur zal tijdelijk ook flink dalen.

regens en stormen deze week invloed Baleares en Levante voer storm donderdag door het schiereiland noorden, dus de verwachting is dat de temperaturen “scherp” zal dalen tussen donderdag en zaterdag, volgens de Staat Agentschap meteorologische hij verwacht dat het volgend weekend hebben een karakter “somber”.

AEMET woordvoerder, Alejandro Lomas, legde uit dat vooruitkijkend naar woensdag, de situatie verslechtert op de Balearen. Er worden zware buien verwacht die gepaard kunnen gaan met windstoten en onweer. Het is zeer onzeker wat het weer na vrijdag gaat doen. Mogelijk houdt de situatie nog even stand, maar de mogelijkheid dat de storing van korte duur is behoort ook tot de opties. De huidige temperaturen zullen in elk geval voorlopig even niet meer gehaald worden. De verwachting is dat het kwik donderdag amper de 18 graden celcius haalt.

 

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel