Adrenaline rush: klifduiken onder begeleiding

  • Home
  • Adrenaline rush: klifduiken onder begeleiding

Ben jij een echte adrenaline junkie en op zoek naar een extreme activiteit op het eiland? Misschien is klifduiken onder begeleiding dan wat voor jou! Rockid Ibiza zal in ieder geval voor een unieke vakantie ervaring zorgen die je nooit zal vergeten. Onder begeleiding van een professional team zal je naar de meest veilige plekken en spectaculaire spots van het eiland afreizen.

Dit is dé kans om de wilde kant van Ibiza te ontdekken, en dus niet alleen de wilde feesten op het Spaanse party eiland. Rockid Ibiza neemt je mee naar speciaal uitgekozen kliffen vlakbij Ibiza stad, waar het voor iedereen veilig is om van af te duiken.

Van de experts krijg je geschikte duikschoenen, zodat je niet je voeten kan bezeren tijdens het springen. Ook krijg je exacte veiligheidsinstructies uitgelegd, en zorgen de teamleden ervoor dat het springgebied veilig is. Het avontuur begint met lage kliffen, en (als je wil) heb je de kans om ook van hogere kliffen af te duiken. Zo krijg je de tijd om van al je angsten af te komen, en na het duiken kan je dit vieren met een borrel.

Bij Rockid Ibiza krijg je ook de gelegenheid om te gaan snorkelen.

De activiteit zal twee uur lang in beslag nemen, en wordt iedere donderdag om 19.00 aangeboden vlakbij Ibiza stad. Als je slaapt in de buurt van San Antonio, kan je ook kiezen om te gaan klifduiken vlakbij Cala Gració.

Ben je zelf niet bepaald een waaghals maar wil je wel graag je vrienden of familie aanmoedigen, dan kan je ook gerust meekomen. Jongeren onder de 18 jaar moeten wel altijd deelnemen onder begeleiding van een ouder.

Krijg je al adrenaline van het idee? Bekijk dan hier de website van Rockid Ibiza en schrijf je in!

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *