Aangehouden agent weer aan de slag

  • Home
  • Aangehouden agent weer aan de slag

politieagent-aangehoudenIBIZA – De invrijheidstelling en het weer operationeel inzetten van een politieagent die vorige week is aangehouden in een woning waar zich een inbrekersbende had gehuisvest, roept nogal wat reacties op op sociale mediawebsites. “Vandaag controleert hij je op alcoholgebruik in het verkeer en morgen steelt hij je woning leeg”, zo is er bijvoorbeeld te lezen op Facebook.

[s2If !is_user_logged_in()]

Meer lezen? Als je bent ingelogd kan je het hele artikel lezen.
Nog geen account? registreer je dan nu!

[/s2If]
[s2If current_user_can(access_s2member_level1)]

Na vier dagen geschorst te zijn is de vorige week aangehouden politieagent weer aan de slag nadat hij bij een huiszoeking in Port des Torrent was aangehouden. In het huis waarin de agent zich bevond was het hoofdkwartier gevestigd van een inbrekersbende. Bij doorzoeking van het pand trof de politie ongelooflijk veel spullen aan die van diefstal afkomstig waren.

De generaal van de Guardia Civil had om drie maanden schorsing gevraagd in Madrid maar dit werd afgewezen. De agent is vij op borgtocht en heeft zijn werkzaamheden hervat, tot groot ongenoegen van de burgers die spreken over corruptie en bedrog.

agent-commentaar
[/s2If]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *