Aaneenschakelingen van climaxen bij Carl Cox

  • Home
  • Aaneenschakelingen van climaxen bij Carl Cox

carl-cox-spaceNa een weekje afwezigheid van Carl Cox konden de fans zich gisteren weer verheugen op de naam achter één van de populairste feesten op het eiland: Revolution in Space.

Al meteen bij binnenkomst kon je zien dat veel clubbers toch afkomen op Carl want het was een stuk drukker dan vorige week in Space. Omdat Umek al om 0:00 la discotheca opende gingen we meteen naar binnen om te zien hoe hij daar ontvangen werd. En waar we normaal gesproken door de openende dj wat tammetjes gehouden worden in afwachting op de mainact, bleek hier dat Umek niet van plan was zich in te gaan houden. Al meteen vlogen de vetste techno tracks de bezoekers om de oren. De club was al druk binnen en we genoten van de set van Umek. Dergelijke namen zijn zo erg op hun plek in Space en dat voelt het publiek. Beiden genoten van het optreden.

Via een omweg gingen we even luisteren op het overdekte terras van de Space waar Charlie Hedgers stond te draaien. Ze deed haar best en het publiek had er best zin in, maar voor ons was het onbegrijpelijk wat een dergelijke dj op een avond als deze doet. En dan al helemaal haar platenkeuze niet. We zullen er verder geen woorden aan vuil maken, laten we het er maar op houden dan het gewoon ons ding niet was.

Snel terug naar de mainroom, want daar stond de volgende techno held al te popelen om te draaien. Na de daverende set van Umek leek het ons een bijna onmogelijke opgave voor Adam Beyer om de Sloveen te overtreffen. Al snel bleek dat we ons goed vergisten want waar de man de tracks vandaan haalt, met een tegen perfectie aan leunende “kunst der draaien” wist hij het publiek in extase te krijgen. En de set duurde extra lang want de man waar iedereen voor kwam liet wat op zich wachten. In plaats van 3:30 werd het 4:00 voor Carl de booth overnam. En in dit half uur werd er geen seconde gedacht aan afbouw om Carl te laten beginnen.

Toch stond de volgende climax al op het programma want meteen toen Carl zijn gezicht toonde in de dj booth ging het spreekwoordelijke dak er af en oversteeg het gegil van het publiek de speakers tijdelijk. En Carl deed wat alleen Carl kan. Na twee topartiesten zouden normaal gesproken de clubbers vermoeid moeten zijn maar niets was minder waar want het opgekomen publiek leek onvermoeibaar bij het horen van de set van Carl Cox.

carl-cox-revolution-space-ibiza_2365 carl-cox-revolution-space-ibiza_2373 carl-cox-revolution-space-ibiza_2375 carl-cox-revolution-space-ibiza_2381 carl-cox-revolution-space-ibiza_2390 carl-cox-revolution-space-ibiza_2394 carl-cox-revolution-space-ibiza_2395 carl-cox-revolution-space-ibiza_2405 carl-cox-revolution-space-ibiza_2406 carl-cox-revolution-space-ibiza_2407 carl-cox-revolution-space-ibiza_2408 carl-cox-revolution-space-ibiza_2409 carl-cox-revolution-space-ibiza_2410 carl-cox-revolution-space-ibiza_2413 carl-cox-revolution-space-ibiza_2419 carl-cox-revolution-space-ibiza_2450 carl-cox-revolution-space-ibiza_2474 carl-cox-revolution-space-ibiza_2493 carl-cox-revolution-space-ibiza_2504 carl-cox-revolution-space-ibiza_2522 carl-cox-revolution-space-ibiza_2523 carl-cox-revolution-space-ibiza_2524

Posted in Al het nieuws Muziek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *