15 C
Ibiza Town

62246 was het magische nummer

Moet lezen

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Verandering van weer

Ses Salinas

el-gordo-2013Half Spanje zat gisteren voor de buis gekluisterd te luisteren naar schoolkinderen die de nummers van de grootste loterij van Spanje hardop aan het voorlezen waren. Het was weer tijd voor El Gordo.

En 62246 bleek het magische nummer dit jaar want op dit lotnummer viel een prijs van 4 miljoen euro. Deze prijs wordt echter niet door één deelnemer geïncasseerd maar moet gedeeld worden met meerdere winnaars. De prijswinnende loten werden verdeeld over het land verkocht: Mondragón (Guipúzcoa), Leganes (Madrid), Valencia, Quintanar bestelling (Toledo), Madrid, Palencia, Aviles ( Asturias), Huelma (Jaen), Barcelona, ??Manises (Valencia), O Rosal (Pontevedra), Bailen (Jaen) en Sanlucar la Mayor (Sevilla) verkochten allemaal prijsloten die goed waren voor de eerste prijs.

Het administratiekantoor nummer 3 Loterij Eivissa, gelegen aan de Avenida Isidor Macabich in Ibiza stad, verkocht een lot met het nummer 81854, wat goed bleek voor een vijfde prijs ter waarde van € 60.000.-

Als je wilt weten hoe de prijzen verdeeld werden over het hele land, dan kan je dat op een kaartje zien door HIER te klikken.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!