15 C
Ibiza Town

60K boete voor afterparty

Moet lezen

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

afterpartySANTA EULARIA – De stad Santa Eularia heeft een administratieve boete opgelegd aan de uitbater van een horeca gelegenheid van € 60.000.- voor het houden van een illegale afterparty.

De locatie beschikte slechts over een dag-vergunning en voldeed bovendien niet aan de eisen die de gemeente stelt aan het voeren van een discotheek. Het bedrijf is gevestigd in Ca Na Negreta op Ibiza. De politie was er ten tijde van de afterparty ter plaatse gekomen omdat er klachten waren van omwonenden over de afterparty die er gaande was. De aanwezige beveiliging probeerde nog te waarschuwen dat er politie in aantocht was, maar dat mocht niet meer baten.

Het is niet de eerste keer dat er klachten binnenkomen bij de gemeente over deze locatie. Buren hadden al eerder veelvuldig gebeld over geluidsoverlast. De straf is bepaald op grond van een lokale wet waar in staat dat uitbaters van discotheken daarvoor een speciale vergunning moeten aanvragen bij de gemeente. Het niet hebben van deze vergunning wordt beschouwd als een zeer ernstige overtreding van de wet uit 7/2013.

Dezelfde gemeente heeft ook een boete van 3.000 euro opgelegd aan twee horeca uitbaters in de stad zelf voor overtredingen en 12.000 voor een hotel in Es Canar wat overlast veroorzaakte.

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel

Verandering van weer

Unesco en Ibiza

Ibiza in de groei

Ses Salinas

Liefde op Ibiza!