Vrouw vermist op Ibiza

  • Home
  • Vrouw vermist op Ibiza

De agenten van Ibiza hebben vier verdachten gearresteerd. De verdachten hebben een connectie met de verdwijning van Nuria Escalane. Nuria werkte voor een tijdje op Ibiza, ze komt uit Alicante.

Wat is er gebeurd?

Nuria Escalante is 52 jaar en komt uit Alicante. Op de dag van haar verdwijning (31-10-2018) was ze eerst bij een vriend van één van haar kinderen in het huis gebleven. Sindsdien hebben ze de familie verteld dat ze haar sinds eind oktober niet meer hebben gezien of gehoord.
De vermist Nuria heeft de afgelopen tijd op Ibiza gewerkt in de horecasector en ook als bewaker van de luchthaven van Ibiza.

Ongeveer twee weken geleden  (na dagen zoeken naar Nuria) vonden de onderzoekers spullen in het huis van een persoon die ze bij hen had achtergelaten voor bewaring, en zeiden ze dat ze terug zou komen om ze op te halen, hoewel ze dat nooit deed.

De arrestatie

De agenten hebben weinig informatie vrijgegeven over de gearresteerde en hoe de zaak nu verloopt. Wel weten we dat de 4 gearresteerde mannen geen Spaanse afkomst hebben. De arrestaties waren op het terrein van een camping in de buurt van San Antonio. Eerder waren ze op zoek in een kraakpand en een aantal lege kavels.

Gisteren hebben verschillende agenten een aantal zoekopdrachten in eigen huis uitgevoerd, die werden gebruikt als een kraakpand in San Antonio. Er werd bevestigd dat ze op zoek waren naar bewijs in verband met de verdwijning van Nuria.

vermist-1.jpg

Bron: theibizan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *