15.4 C
Ibiza Town

400 kilo van stranden

Moet lezen

Ibiza limpiaIBIZA – Vrijwilligers Project Ibiza Limpia, een initiatief van Casita Verde, hebben gisteren weer een strand schoongemaakt. Deze keer was het Cala Salada wat werd schoongemaakt door de dappere vrijwilligers.

Ondanks de ontelbare containers en vuilnisbakken gedragen veel toeristen zich als varkens als ze te gast zijn op Ibiza. Overal waar je maar kijkt op het eiland zie je zwerfvuil liggen, waarbij de stranden het het meest te verduren krijgen. Mike Macleod, een medewerker van Ibiza Limpia, wist te vertellen dat de vrijwilligers inmiddels meer dan 400 kilogram vuil van de stranden verzameld hebben die tot nog toe zijn bezocht (Port des Torrent, Cala Martina, Platges van Compte, Cala Gracio, Calo des Moro). 

Binnenkort zal de club vrijwilligers zich in gaan zetten voor de reiniging van het vuil langs de weg bij de markt van Forada. Als je interesse hebt om deze organisatie een helpende hand te bieden bij het schoonhouden van de natuur op Ibiza, dan kan je meer informatie vinden op www.ibiza-limpia.com.

Ibiza Limpia – Aguas Blancas June 16th 2012 from Greenheart Ibiza on Vimeo.

Vorig artikel
Volgend artikel

Meer artikelen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Laatste Artikel