Illegaal bordeel ‘Casa Monika’ gesloten door politie

  • Home
  • Illegaal bordeel ‘Casa Monika’ gesloten door politie

De Spaanse media heeft vandaag bekend gemaakt dat “Casa Monika”, een viilla waar illegale prostitutie afspeelde, is gesloten door de gemeente. Het bordeel was eerder gevestigd in een villa in Sa Carroca, maar tijdens de zomer van 2017 was het bedrijf actief in de villa in Sant Josep.

De politie werd getipt door de verhuurders van de villa, nadat zij erachter kwamen dat er in het contract verboden activiteiten plaatsvonden in hun huis.

Naar aanleiding van deze klacht hebben de lokale politie en de Guardia Civil gelijk een operatie opgezet om de illegale activiteiten te stoppen. Meerdere vrouwen hebben bekend dat zij als prostituee werkzaam waren in het huis.

Ook werd er in een verklaring gezegd dat sommige klanten 150 euro betaalden om seks te hebben en alcoholische dranken te consumeren.

De gemeente heeft meerdere keren opdracht gegeven tot onmiddellijke stopzetting van de activiteiten in de villa, aangezien het ‘bedrijf’ Casa Monika nooit een vergunning heeft gehad. Echter besloten de eigenaren dit te negeren.

Op 19 januari hebben agenten het huis binnengevallen, en werd er aan de eigenaren verteld dat zij aansprakelijk waren voor een zeer ernstige overtreding van de wet.

De eigenaren van het illegale bordeel krijgen een sanctie. Ook heeft de gemeente verklaard dat zij vanaf nu meer en betere controles uit gaan voeren om dit soort illegale activiteiten aankomend seizoen tegen te gaan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *