Berucht Monika bordeel sluit opnieuw haar deuren

  • Home
  • Berucht Monika bordeel sluit opnieuw haar deuren

Daten anno 2018- ligt het aan mij of lijkt het erop dat iedereen tegenwoordig maar vreemd gaat? Met al het aanbod op social media wordt de verleiding er nou niet bepaald minder op. Nu geloof ik zelf dat echte liefde gelijk staat aan elkaar blindelings vertrouwen, waar en met wie je ook bent. Maar toch beken ik schuld aan het feit dat mijn vertrouwen af neemt wanneer mijn vriend (zonder mij) naar Ibiza gaat.

Ben ik dan echt de enige die wat meer achterdochtig wordt zodra de Mister himself even een lekker weekje naar Ibiza gaat; gevuld met feesten, ongelimiteerde hoeveelheden champagne en schaars geklede dames?

“Even er tussen uit met de mannen schat, om tot mezelf te komen!” Sure, kon je je innerlijke zelf dan niet lekker op de camping op Texel ontdekken?

Maar goed, misschien moet ik me ook gewoon niet zo aanstellen. Maar één ding is zeker, ik ben heel blij dat ik mijn vriend nog nooit over het Monika-huis gehoord heb. Voor mij zelf is dit ook onbekend terrein, want wanneer ik de naam hoor denk ik eerder aan een soort thee huisje. Iets in mij zegt dat ik het dit keer fout heb.

Volgens de krant Diario d’Ibiza is het Monika-huis een berucht bordeel huis op Ibiza, wat illegaal opereerde in sa Carroca bij Sant Josep. Het huis werd in de zomer van 2016 gesloten, toen La Guardia Civil constateerde dat er prostitutie plaats vond in de zo-normaal-lijkende villa. Echter heeft de wethouder van Binnenlandse Zaken Paquita Ribas gisteren bevestigd dat het “Monika-huis” nog steeds bestaat, maar alleen nu op een andere locatie opereert.

De Spaanse krant vermeldt dat Ribas afgelopen zomer een klacht ontving die werd ingediend door de eigenaar van de nieuwe ‘hoerenclub’. De eigenaar verhuurde iedere zomer de villa, maar had al snel door dat er afgelopen zomer vreemde taferelen plaatsvonden in zijn geliefde thuishaven. De eigenaar verklaarde vervolgens aan de gemeenteraad dat zij nooit haar toestemming had gegeven aan de huurders, om het huis voor prostitutie doeleinden te gebruiken.

Tien dagen nadat de gemeente van Sant Josep de klacht in ontvangst had genomen, werd er samen met La Guardia Civil een operatie ingezet om voor een tweede keer een einde te maken aan het populaire bordeel van Monika. Zij troffen hier ook daadwerkelijk vrouwen uit aan die seksuele diensten verlenen tegen hun zin in.

Eind oktober beval de gemeenteraad de activiteiten van het bordeel op te schorten, maar zoals gisteren was opgemerkt, werden die instructies “genegeerd”. Wethouder van Binnenlandse Zaken Ribas voegde er vervolgens aan toe dat de hoofdverantwoordelijken zullen worden vervolgd voor het plegen van een vermeende misdaad en boetes zullen starten vanaf 10.000 euro.

Voorlopig is het afwachten totdat de procedures en rechtszaken van start zullen gaan, maar zodra wij meer informatie krijgen van onze Spaanse bronnen zullen we hier dan ook over berichten.

Eén ding weet ik wel zeker. Mocht er een partner van mijn vriendinnen op Ibiza ooit even met ene Monika afspreken, dan zou ik haar toch wel aanraden mee te gaan. Just in case. 😉

 

 

 

image source: stock pictures

all rights and credits reserved to their respective owners

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *