25-jarige jongen organiseert huisfeest en wordt gearresteerd omdat hij zijn moeder niet binnen laat

  • Home
  • 25-jarige jongen organiseert huisfeest en wordt gearresteerd omdat hij zijn moeder niet binnen laat

Een moeder-zoon relatie blijft altijd maar een apart geval. Je kent het wel, die moeders die eeuwig hun zoon als klein kind blijven behandelen, en voor altijd hun was blijven doen en hun boterhammen smeren. “Nee hoor jongen, blijf maar lekker thuis wonen,” zeggen ze dan. Dat was waarschijnlijk ook het geval met een 25-jarige jongeman in Ibiza, die zijn moedersnest maar niet wilde verlaten. Maarja, als je thuis blijft wonen moet je nog altijd naar je mama blijven luisteren! Hoe oud je ook bent. Wel een beetje dom dat hij afgelopen vrijdag besloot een huisfeest te organiseren en zijn geliefde moedertje niet uit te nodigen.

Toen de moeder van de jongen vrijdag avond na haar werk naar huis ging, kreeg zij de schrik van haar leven wanneer zij haar eigen huis niet in kwam. Haar zoon had een huisfeest georganiseerd en had haar niet uitgenodigd en liet haar vervolgens vriendelijk buiten staan. Over haar toeren belde de moeder de politie, en de Guardia Civil moest naar het huis komen om een einde aan het feest te maken. De gasten werden door zijn moeder naar huis gestuurd, en de vernederde 25-jarige (!) jongen was het niet helemaal eens met het abrupte en vervroegde einde van zijn feest. Hij viel de politie aan en werd vervolgens meegenomen naar het bureau.

Ach, het mama’s kindje hoeft in ieder geval niet bang te zijn dat er niet over zijn feest zal worden nagepraat. Ik denk dat de agenten in ieder geval een vermakelijke vrijdag avond hebben gehad, en wij hier op de redactie van Ibiza Vandaag hebben er ook hard om kunnen lachen. 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *