20 jarige jongen vermist sinds donderdag

  • Home
  • 20 jarige jongen vermist sinds donderdag

pau-ribasDe nationale politie bevestigde gisteren dat agenten op zoek zijn naar Pau Ribas Riera, een 20 jarige jongen. Hij is op donderdag voor het laatst gezien.

De laatste persoon die hem heeft gezien is een vriend. Ze waren voor een wandeling in Ibiza stad in de buurt van de haven. Daar namen ze rond 21.00 uur afscheid van elkaar en sindsdien is er niets meer van Pau vernomen. Wie zijn nummer belt krijgt de voicemail en ook op zijn Facebook pagina zijn geen updates meer verschenen. Pau heeft die dag nog wel 50 euro opgenomen uit een geldautomaaat.

Op het moment van zijn verdwijning droeg Pau  een zwart shirt en een zwarte broek en militaire laarzen. Het is 1.90 meter lang. Mocht je weten waar Pau is, of over enige andere informatie beschikt die kan bijdragen tot het terugvinden van deze 20 jarige, bel dan met de politie op 971398476 of met de familie op 670567465. Zijn moeder is bijzonder ongerust, mede omdat dit zeker geen jongen is die zomaar wegblijft zonder iets van zich te laten horen.

Pau is op het eiland werkzaam als seizoenshulp in een hotel als keukenhulp. Pau Ribas heeft drie broers en zussen, waaronder een tweeling. Op het eiland woont hij met zijn ouders in een appartement in de omgeving van Vara de Rey. De familie wilde gisteren nog niet met de pers te praten.

pau-ribas-groot-3 pau-ribas-groot-2 pau-ribas-groot

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *