12 redenen waarom een villa de beste optie is voor jouw ideale Ibiza vakantie

  • Home
  • 12 redenen waarom een villa de beste optie is voor jouw ideale Ibiza vakantie

Ben jij van plan deze zomer nog naar Ibiza te gaan maar heb je nog geen verblijf geboekt? Twijfel je nog waar je zal gaan slapen? Hier 12 redenen waarom een villa de beste optie is voor jouw droomvakantie op Ibiza.

Jij bepaalt je eigen planning en je eigen tijden. Ontbijt gemist? Geen probleem, al word je pas laat in de middag wakker in je eigen villa kan je ontbijt maken wanneer je maar wil. En of jij het liefst een verse fruitsalade, chocolade croissants of misschien wel een dubbele tequila shot en een sigaret voor ontbijt wil, dat mag je helemaal zelf bepalen. Heerlijk toch!

Spendeer quality time met je vrienden en familie. Een week (of misschien wel langer) is deze villa helemaal tot jouw beschikking en heb je alleen je familie of goede vrienden als afleiding. Dus ditch die smartphone en verruil hem voor een goed gesprek, genietend van een mooie zonsondergang en een heerlijk glas wijn. Oh en staat die barbecue al aan?

Villa vakanties zijn minder duur dan je vaak denkt , en beginnen in het hoogseizoen al vanaf 50 euro per dag per persoon. Denk aan al het geld dat je bespaart om een villa boven hotel te verkiezen, en wat je nu weer kan uitgeven aan goede restaurants, stappen of shoppen.

Geen walk of shame. Ja je kan thuiskomen wanneer en met wie je maar wil, in precies datzelfde korte jurkje van de avond tevoren, inclusief heksenhaar en uitgelopen mascara.  Niemand die jou (en je laatste verovering uit de Pacha) ziet.

Je kan leven als de Hollywood sterren in een super de luxe villa, die of traditioneel kan zijn ingericht, of je kan kiezen voor een over de top villa waar de filmsterren in verblijven. Voor de gene met een wat groter budget misschien niet zo’n gek idee. You only live once baby.

Eten is super gezellig aangezien je precies kan doen wat je zelf wil. Je kan lekker lui jouw favoriete maaltijden bezorgen, maar je kan ook naar de plaatselijke markt/delicatesse winkels gaan om verse ingrediënten te kopen en een culinaire maaltijd op tafel te zetten. Enjoy!

Je hoeft niet te stressen als je yoga klas vol zit , want een yoga instructeur kan gemakkelijk naar jouw villa komen. Ga je een avondje stappen en heb je wilde plannen? Je kan ook makkelijk een visagist en kapster naar jouw villa laten komen.

Je hebt je eigen privé zwembad en hoeft dus niet vroeg op te staan om bedjes aan het zwembad te serveren. Ook heb je geen irritante gillende kinderen in het zwembad die je rust verstoren, of erger, irritant gillende volwassenen.

Ontdek het authentieke Ibiza. Er is nog meer op Ibiza dan hotels en vijf-sterren resorts, en geloof me, dat is zeker de moeite waard om te ontdekken. Wanneer je in een hotel verblijft tijdens je vakantie, blijf je automatisch vaker in het hotel. Maar in de villa ontdek je sneller de omgeving om je heen. Eet in lokale restaurants, struin de marktjes af en pak de auto en rij op de prachtige landweggetjes. Geniet van de natuur. Het is echt waar wat ze zeggen, Ibiza biedt veel meer dan alleen party en dit is de ultieme kans om dat eens te ontdekken.

Maak je vrienden jaloers en post foto’s van jouw waanzinnige droomvilla op instagram. Of plaats dat niet normaal mooie uitzicht vanaf jullie villa op je story. Ha, ik weet namelijk toch wel dat je dat gaat doen. En groot gelijk heb je!

Huur je eigen privé chef: dat verjaardag of anniversary dinertje kan extra bijzonder zijn wanneer je het eten laat bereiden door je eigen privé chef. Geniet van je vakantie en kies voor eigen catering, van vegan tot barbecue, paleo tot sushi: eet alles wat jij wil!

En waarschijnlijk nog wel het allergrootste voordeel van in een villa verblijven, dat is natuurlijk de vrijheid om te doen wat je wil! Ontsnap van alle Ibiza gekte en trek je terug in je eigen villa.

 

Posted in Al het nieuws Column

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *