10 meest bizarre vakantieklachten

  • Home
  • 10 meest bizarre vakantieklachten

Thomas CookREDACTIE – Reisboer Thomas Cook krijgt nogal wat vakantieklachten verwerken als grote organisatie. En natuurlijk zitten daar hilarische en bizarre klachten tussen. De mensen bij Cook delen met plezier de meest bizarre klachten die ze ontvingen op hun kantoor.

1. ,,Wat zijn ze lui, de winkeliers in Puerto Vallarta die in de namiddag sluiten. Ik moet vaak dingen kopen tijdens de siësta. Die zou moeten worden afgeschaft.”

2. ,,Tijdens mijn vakantie in Goa in India, was ik onthutst toen bleek dat haast elk restaurant curryschotels serveerde. Ik hou niet van pikant eten.”

3. ,,We boekten een excursie naar een waterpark maar niemand zei ons dat we onze eigen badpakken en handdoeken moesten meebrengen. We ginger er van uit dat die bij de prijs waren inbegrepen.”

4. ,,Het strand was te zanderig. We moesten alles opruimen toen we in onze kamer terugkwamen.”

5. ,,Het zand was niet zoals het zand in de brochure? Jullie brochure toont wit zand, maar het was eerder aan de gele kant.”

6. ,,Ze zouden topless zonnebaden moeten verbieden op het strand. Mijn man, die gewoon wilde relaxen, vond het een vervelende afleiding.”

7. ,,Niemand had ons gewaarschuwd dat er vissen in het water zouden zitten. De kinderen waren bang.”

8. ,,Hoewel er volgens de brochure een volledig uitgeruste keuken was, vonden we nergens een eiersnijder.”

9. ,,Ik vergeleek onze suite met één slaapkamer met die van vrienden met drie slaapkamers. De onze was aanzienlijk kleiner.”

10. ,,Er waren daar te veel Spaanse mensen. De receptionist sprak Spaans, het eten was Spaans. Niemand had ons verteld dat er daar zo veel buitenlanders zouden zijn.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *