Hells Angels vieren jubileum

  • Home
  • Hells Angels vieren jubileum

angels-ibizaDe Hells Angels vierden gisteren het 65 jarig bestaan, ook op Ibiza. De afdeling op Ibiza kent 10 Hells Angels leden en die kwamen ter ere van het feestje bij elkaar voor een toertocht.

 

De viering van het 65 jarig bestaan werd in chapters over de hele wereld gevierd. Op Ibiza werd na de toertocht een klein feestje gegeven waarbij een dj een set draaide in het clubhuis. De viering valt op de 17e, want de Motorclub gaat uit van het getal 81. De acht staat hoor de H wat de achtste letter in het alfabet is en de A is de eerste letter. 17 maart was de 81e dag van het jaar.

Rafa Bonet is vice president van het chapter van de Hells Angels Ibiza, uit een totaal van vijf leden van Ibiza (Miguel Martí, Juan Carlos, Rafa and John) een selecte groep die onder leiding staat van de Nederlander Harold Bone, tevens eigenaar van het in Figueretas gevestigde café The Other Place. Uiteraard is iedereen daar welkom voor een drankje.

Dat is anders geregeld in het clubhuis, want daar zijn alleen leden van de Hells Angels welkom, eventueel met door hun uitgenodigde gasten. Gisteren was hierop een uitzondering en kon iedereen die daar interesse in had een kijkje nemen in het clubhuis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *